Het verblijf

Deze sfeervolle vakantiewoning biedt een zee van ruimte voor de vakantiegasten, maar het meest bijzondere van deze groepsaccomodatie is natuurlijk het mooi gerestaureerde interieur waarvan een oud molenmechanisme dé eye-catcher is.

De leefruimte

 

De gezellige eetruimte biedt plaats aan 30 personen.

De ruime keuken omvat ruime werkbladen, een inductiekookplaat, een vaatwas, 2 microgolfovens, enz. Kortom, alle comfort die je nodig hebt tijdens je verblijf is beschikbaar.

De grootste troef is ongetwijfeld de kroeg (bar van voormalige horeca-uitbating). Hier kan je gezellig aan de toog hangen, biljart met je vrienden spelen of een kaartje leggen.

Het ruime salon met flatscreen-TV is ook voorzien van een kinderhoekje. Deze zijn ingericht in de ruimte naast de molenconstructie die tot in de daknok te bewonderen valt.

Naast dit alles is er nog de speelhal met pingpong-tafel en voetbaltafel.

 

 

 

 

De kamers

 

Er zijn slaapvoorzieningen voor 21 mensen.

Op het verdiep zijn er  4 slaapkamers, elk opgedeeld met een mezanine en elk met een badkamer.

•              3 kamers telkens met 2 dubbele boxspringbedden (4 personen).

•              1 kamer met 2 dubbele boxspringbedden en een eenpersoons + dubbele sofabed (7 personen).

Een 5de kamer op het gelijkvloers met ruime badkamer en sauna (kamer met 2x1 boxspringbedden).

Er zijn ook 2 kinderbedden beschikbaar.

 

De buitenomgeving

 

Het ochtendterras ligt naast de beek waar vroeger het waterrad zorgde voor de nodige energie om lijnzaad en graan te malen. (op de foto zie je het turbinehuisje). Het grote middag- en avondterras bevat twee petanquebanen en een speelhoek voor de kinderen. Op de speelweide kunnen ze naar hartelust ravotten.